Ase Utra OY

Asesepänliike Ase Utra OY on suurimpia äänenvaimenninvalmistajia maailmassa. Vuodesta 1994 alkaen yritys on tuotekehittänyt ja valmistanut eri äänenvaimentajia niin metsästäjien, harrastajien kuin ammattikäyttäjienkin tarpeisiin.

Patentoidut tuotteet ovat jatkuvan tuotekehityksen tulosta ja laatu on yrityksemme perusta. Tuotevalikoimamme jet-Z™, NorthStar , S series SL malleissa ja DUAL-Fifty malleissa kattaa tällä hetkellä kaliiperit .22 LR pienoiskivääristä aina .50 BMG kaliiperiin asti.

Teknologia

Ase Utran valmistamissa vaimentimissa käytetään edistynyttä teknologiaa ja laadukkaita materiaaleja. Ne valmistetaan tarkkuusvaletuista komponenteista, jotka koneistetaan kokoonpantaviksi nykyistä CNC-tekniikkaa käyttäen. Vaimenninrakenteet ovat yrityksen innovaatiotyön tulosta. Tästä johtuen vaimentimemme ovat:

  • Tehokkaita
  • Kestäviä
  • Kevyitä
  • Pienikokoisia

Tuotekehitys

Kehitystyömme on jatkuvaa, vuoden 2010 vuoden aikana tehdyn tuotekehityksen tuloksena on nyt markkinoilla S series SL vaimenninsarja. Merkittävin parannus on n. 150-200 g painon pudotus, vaarantamatta vaimentimen kestävyyttä tai suorituskykyä.

S series SL malleista löytyy laadukkaita vaihtoehtoja useisiin kaliipereihin. Lisäksi uutena tuotteena meiltä löytyy BoreLock pikakiinnitinjärjestelmä. BoreLock kiinnitteisiä vaimentimia on saatavan useampaan asemalliin ja kaliiperiin.

Tuotetestaus

Kaikki äänentasomittauksemme tehdään laitteilla, jotka ominaisuuksiensa kohdalta sopivat impulssimelun luotettavaan mittaukseen, kuten B&K 2209 äänenpainetasomittari, jota yrityksemme käyttää.

Tämän seurauksena saamme luotettavia mittaustuloksia. Kaikki äänentasomittaukset on tehty Mil-Std 1474D mukaan. Ase Utran vaimentimet ovat osoittautuneet vaativissa olosuhteissa erittäin kestäviksi ja luotettaviksi. Ampumaharrastajien ja metsästäjien lisäksi, Ase Utran vaimentimia käyttävät usean maan sotilas- ja poliisiviranomaiset.

Takuu:

Ase Utran vaimentimilla on kahden vuoden takuu, joka kattaa valmistuksesta johtuvat virheet.

Vaimentimien huolto:

Ase Utran vaimentimien mukana tulee ohjeet vaimentimen huollosta. Ohjeessa on myös käytännön neuvoja vaimentimien käytöstä yleisesti.