BoreLock – 4-asemainen pikalukitus

BoreLock-kiinnitys on helppokäyttöinen ja varma tapa kiinnittää vaimennin aseeseen. BoreLock-kiinnitys varmistaa ettei vaimennin löysty ammunnan aikana. BoreLock-kiinnittimen 4-asemainen pika-säätö varmistaa, että vaimennin on lukittu aina oikealla tiukkuudella. BoreLock-kiinnitteiset vaimenninmallit kiinnittyvät Ase Utran valmistamiin kiinnitinkauluksiin, liekinsammuttimiin tai suujarruihin.

BoreLock HiPer/Hiper-S ja bird cage -liekinsammuttimet

HiPer -liekinsammutin on äärimmäisen tehokas liekinsammutin. Keskittävä kartiopinta varmistaa vaimentimen keskittymisen ja estää myös kiinnityskierteen likaantumisen. HiPer liekinsammuttimia on saatavilla laajaan valikoimaan .223 - .30 kaliiperin aseita. Saatavilla on myös bird cage mallinen BoreLock -liekinsammutin .223 - .30 kaliiperin aseisiin.

BoreLock .30/.338 ja .223/5.56 cal -suujarrut

Kaksiosaisen rakenteen ansioista, suujarrun asemoimiseen ei tarvita prikkoja tai shim-kittejä. Asennus on varma, helppo ja nopea. Koska piipun ja suujarrun välissä ei käytetä ylimääräisiä kappaleita, on suujarrun ja vaimentimen suoruus entistä varmempi.

BoreLock -kiinnitinkaulus

Kaulus on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat jatkaa olemassa olevan suulaitteen käyttöä. Yhteensopivia ovat liekinsammuttimet ja suujarrut, joiden halkaisija on alle 22 mm ja pituus maksimissaan 63 mm. Huom! DUAL-S-BL, SL5i, SL6i ja SL7i vaimentimien kanssa yhdistelmän maksimipituus on 52 mm.

Quick Mount 2 – NATO A1/A2 -yhteensopiva pikakiinnitys

QM2-pikakiinnitysjärjestelmä on Ase Utran uusimman sukupolven pikakiinnitysjärjestelmä. QM2 on suunniteltu NATO A1/A2 -standardin liekinsammuttimiin. Innovatiivisen mekanisminsa ansiosta QM2 mahdollistaa vaimentimen aiempaa nopeamman kiinnityksen ja irrotuksen, vain muutamassa sekunnissa.